Café tid

Coffee time with my mother

Hei!  I dag tidlig var jeg med mamma inn til Vestkanten en tur. Snart nærmer det seg konfirmasjon, så da ville jeg være med å forberede til uken som kommer. Gjorde ikke noe annet enn å tenke på meg selv i det sekundet jeg var inne på det kjøpesentere. Jeg stresser like mye som konfirmasjons stress. Ikke vet jeg hva jeg skal gi i gave, eller hva jeg skal ha på meg i konfirmasjonen osv. Krise! Når jeg kom hjem, og fikk akkurat lagt fra meg varene kom det en uformelt gjest på besøk som ville at jeg skulle være med å kjøpe is, og ta en roadtrip langt ute på Sotra. Man kan ikke si nei takk til en gøyal roadtrip når gjelder Marte, som kommer uformelt. Jeg hev på meg skoene, og jakken for å komme meg ut i sol været. Ellers så har jeg kjøpt noe jeg er utrolig forelsket i akkurat nå, og som jeg kommer til å være forelsket resten av året. Jeg skulle uansett kjøpe den til uken, men jeg klarte ikke vente. Så klart måtte jeg svi noen kroner der for å si ...

Indisk mat

 

Potetmos & Kyllingsnittsel

Hei, dere. Håper dere har hatt en fin dag så langt på en Torsdag.  Nå er jeg god og mett. Jeg har fått spist meg litt middag .. En porsjon var mer enn nok for meg. Jeg sitter nå i stuen med en kaffe kopp ved siden av meg. Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag, Tiden går rimelig fort at jeg knapt vet hva klokken er. Ellers så skal jeg om en times tid være med mamma for å klippe hunden. Hun trenger en klipp her og der. Hun skal snart på utstilling, så nå skal babyen min bli god som ny ♥  - V  

Omlelett & Advokado

Frokost & Lunsj

Smoothie sunday

Fløtegratinerte poteter

Endelig har jeg fått i meg en god søndags middag. Det å leve på pizza, suppe, potetmos, pommefrites i 2 hele uker. Det jo så klart middager som er lett vindt å lage, men jeg har savnet mamma sine middager nå. Nå er jeg god og mett, så nå skal jeg jobbe til med bloggen.  Hva har dere spist til middag i dag? 

Soup

Dinner and Fruit salad

Tirsdags frokost

Hva spiser du til frokost? :-)

Godsak

Green tea

ZerOh

Fredags kos

cucumber with water

Breakfast juice

Våruller

Hei bloggen. Jeg har ikke gjort noe stor på denne lørdags dagen. Jeg har sovet lenge i dag, og jeg har fått sett ganske mange av filmene fra tv'en. Og mer film blir det utover kvelden. Skal snart spise gode våruller til middag. Vi blogges! -V

Breakfast

Smoothie

Har dere det bra? Hvordan har helgen deres hvert?  Jeg har sittet å ventet så lenge på bilder, som jeg tok i dag tidlig når jeg gikk på tur. Bildene skulle overføres til en app på iphone fra pc-en og siden jeg bruker Afterlight på telefonen, går jeg for den avanserte måten, å overføre bildene på. Så da gikk det fortere å få legget de ut på bloggen min.  Afterlight skulle helt klart vært på pc-en også og ikke bare iphone. Bildene er ferdig lastet ned, men allikevel lastet de ned så sakte. For det brukte ikke bare 5 timer. Det gjelder det forrige innlegget. Det tok sin tid, men så, så jeg at jeg hadde klipset 290 bilder, hehe. Det var vel kanskje ikke så rart at det tok så lang tid. Ellers, så har jeg ikke gjort noe annet enn å bruke litt tid på bloggen etter jeg kom hjem. Denne helgen har vært helt fantastisk. Det er en god start på det nye året :) I morgen er det en ny uke og nye mulighet og at denne uken går like fort som forrige uke. Jeg sitter forresten å dri...

Miiddag for 2

God ettermiddag :) Endelig er helgen her. Jeg kom hjem for en halv time siden og middagen ble severt med hjemme laget pizza som mamma hadde laget, så nå er jeg god og mett. Jeg skal ta meg en god lang dusj nå, tenkte jeg. Og etter det tenkte jeg å få ryddet huset før helgen virkelig har startet. Nå som vi kun er to personer hjemme er det lettere å få ryddet og vasket. Jeg liker best å rydde når det er få hjemme, eller så blir det bare rot med engang. Vi blogges! Hva skal dere i helgen? Har dere planer?

Taco gryte til lunsj

Blackcurrant juice

Hjemme laget solbær saft

Ristet toast

Jeg stod opp for en liten stund siden. Tok på meg trenings støy og utenfor sove rommet stod det plutselig en hund som var klar for å være med på en liten tur, men først måtte jeg lage meg frokost. Ristet toast er det aller beste til frokost. Nå må jeg vist skynde meg, en hund står å griner foran meg her, haha. Blogges senere :)

Strawberry dessert

Sandwich

Coffee

Oste smørbrød

Kina mat på 7. Min

Noen som har smakt det før? Har akkurat laget meg ferdig retters middag på 7 minutter + våruller. Det smakte helt ok, men ikke det første jeg ville ha valgt hvis jeg var skrubb sulten. Våruller kunne jeg spist utenom kina mat. Uansett, jeg har i dag ryddet og vasket i hele huset. Det er så deilig å bli ferdig med det før kvelden. Kjenner deg i beina at det dunker, og regner med jeg har gått 20 000 skritt. Hmm, skulle nesten hatt en skritt deler med meg overalt. Haha. Ellers så sitter jeg i en stol å ser på tv, skal ikke gjøre noen ting resten av kvelden. Dere får ha en super fin lørdags kveld :)

Smoothie

God middag

Coffee morning

Startet dagen med å våkne ganske sent på en lørdag som denne. Digg å sove til 12. Og nå sitter jeg å spiser frokost og drikker morgen kaffe, mens jeg sitter å ser tv. Herlig å se været her i Bergen. I dag skal jeg bruke tiden min på å rydde i dag og. Fikk ikke gjort alt i går. Men jeg tok rommet mitt i går. Må få unna gjort litt husarbeid.Ha en fin lørdag og nyt dagen :)

Breakfast

Hei dere. Nå er jeg akkurat kommet meg på jobb. Og gleder meg til å spise frokosten min. Den har jeg lenge ventet på, haha. Glemte lunsjen min i går, så gleder meg til å spise den opp i dag. Skal kun jobbe til 12 i dag. Skal til legen i 14:00 tiden i dag. Det blir så og si en kort dag på en herlig fredag. Nyt dagen og helgen, kjære fine lesere!

Cornflaks

Pancakes

Berries

Pizza & chips kos

Kina Lunsj

Cripsbread & Juice

Nå sitter jeg å spiser mitt siste måltid før kvelden, sammen med hunden min som tigger meg midt opp i trynet. Venter nå på at bloggerne skal begynne. Så skal jeg ta meg en tidlig kveld. Merker på kroppen at jeg er sliten, trøtt og tenker kun på å ta meg sommerferie nå. Men allikavel ser jeg ikke for meg at det faktisk er sommerferie og alt dette her.Jeg er super glad for at det kun er snart 1 uke igjen til meg og Stiniusen reiserHar du tenkt å se bloggerne på tv 2 bliss? Synd det er den siste episoden. Håper det kommer fler! Hasj tagger #bloggerne

Food

Breakfast yoghurt

Vaffel tid

Taco lunsje

Bake bake søte

Heisann! Prøvd meg på å lage meg pannekaker nå rett i sted. Ble vel ikke så vellykket. Men for meg gjør det ingenting at panniker blir ødelagte. Det er jo spiselige for det om.

Sunn middag & dessert

Sushi food

Suuushiii

Noen andre som liker sushie!?

Mini

Lunsje time

Pizza & chips = i love you

Egg & Bacon

God morgen :) Sitter å spiser frokost med egg og bacon. Hva planer går ut på i dag. Jeg vet ikke. Snakkes!

Svett och fin

Hvem liker vel ikke dette ??? LOVE

Sunn snop

Nyter friske jorbær og vanilje kesam. Ryddet litt i huset og rommet. Nå skal jeg slappe av. Kjenner i beina at jeg har vondt og ikke minst i ryggen.

Søndags grill

Da har vi tatt grillings i dag. Super vær til å grille i dag. Akkurat ferdig med å spise deilig mat. Dessert er å grille marsmallows etterpå. Akkurat nå trenger jeg 10 minutter og hjelpe til med å rydde kjøkkenet. Snakkes!

Lunsje time

Tomat suppe til frokost / lunsje. Er ikke gale. Yumyum :)

Kvelds kos

Kvelds

Spiste dette for en stund siden. Gikk en tur bort til Åsane senter.

Mat, mat & deilig mat

Middagen i dag :)

Knekkebrød

Frosen mat

Hei bloggen.Var en liten tur på senteret. Men akkurat jeg skulle betale fant jeg ikke bakkorte mitt. Så da ble det ingenting på meg i dag. Hmm typisk meg egentlig. At jeg ikke sjekker i lommeboken at jeg har alt oppi den. Haha. Nå er jeg komt hjem og skal lage meg middag , det blir pizza til kvelda i dag. Senere skal jeg bare slappe av. Ha en fin lørdag:)

Kvelds mat

Kalori bombe

Oreo kake fra 17.Mai. Får aldri nok av denne kaken. Himmelsk kake!

Grillings

#nam#grillings#yum#dessert

Vegetar sa du?

På menyen var det vist burgere. Hvem liker ikke burger? Spiser som regel ikke noe som heter kjøtt eller noe. Men jeg kan jo ikke slutte å leve heller , og få i meg de vitaminene man trenger. Prøvde meg på vegetarianer. Men vegetar mat smakte ikke bare, gummi. Haha så nei det nekter jeg å spise. Spiser ikke kjøtt, men spiser det sjelden.Er du kjøtteter eller vegetarianer?

Fu*kings junky food!

Haha ja det ble en fin kvelds mat dette. Venninnen min kom å hentet meg litt over 5. Kjørte til Oasen, og kjøpe noe greier. Så stakk vi inn for å kjøpe junky food å spiste oss mette på det. Så kjørte vi videre på Vestkanten Storsenter, for der var nattåpent. Men vi var der bare i en halv time. For vi orket ikke lengre å være der siden det var så himmla mange der. Så nå har vi akkurat komt inn døren og jeg sitter i sofaen. Mens frøken strøken rydder og fikser. Må hjelpe henne med spray tan. Hehe. Det skal bli vittig. Viser innkjøpet når jeg kommer hjem. Ha en fin kveld videre :)

Middag

Hei, bloggen:)Kom akkurat hjem fra byn. Var en lite tur på helsestasjonen. Og nei er ikke gravid. Middagen :)

Usunn frokost

Arme riddere, bestemte meg for å lage det, uansett om det er usunt :) Smakt det før?

Nam

Koser meg virkelig med jordbær og vanilje késam! Elsker jordbærHasjtag: #strawberries#yum#yummie#goodie#loveit#likeit#nam

Middag og dessert

Himmalaia så mett jeg er. ? Ris eller poteter (hadde begge deler til middag)? Blomkål og brokoli? Sopp og parika. ? Kyllig file. ? Barnésaus1. Koke opp ris. 2. Ta blomkål og brokoli i en kjele. La det koke i 15 - 20 min. 3. Steik sopp og paprika, når de er ferdig steikt. Hell det over til brokoli og blomkålen og surr det rundt i noen minutter. La det stå i 10. Min. 4. Steik derretter kylling og lag barnésaus. Vips da er middagen ferdig. Dessert: ? Jorbær ? Késam? (Kjeks) det kan man velger selv. Jeg hadde bare jorbær og késam i.
hits