Selfie morning

Kakao kos

Halla søndag

Endelig begynner jeg å bli litt bedre. Jeg var hos legevakten på fredag, så fikk byttet antibiotika. Jeg er nå blitt veldig forskjølet, men den skal nok ikke knekke meg for det om. For jeg håpe. I dag er det første søndagen i advent. Bare av tanken på det, så er det en herlig følelse. Desember, jule følelse, juleaften, jule middag, familie. Jeg elsker desember, så nå kan snøen komme og da bør den ligge, eller er det ikke vits i, eller hva sier dere? Nyt resten av søndagen, folkens! -V

G♥♥D M♥RNING

40 spørsmål & svar

Jeg har tatt meg tid til å svare på 40 spørsmål. 1. Hvor gammel er du om 5 år? Hmmm.. Da er jeg 25. Man blir bare eldre og eldre. 2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag? Kos foran tv'en med meg selv. 3. Hvor høy er du? Jeg er 168 cm. 4. Hvem var den siste personen du ringte? Ringte til Kine på lørdag. 5. Hvem var den siste personen som ringte deg? Mamma. 6. Hvilken film så du sist? 1. The chang-up 2. When in rome 3. Gergious 7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk? "God bedring" 8. Foretrekker du å ringe eller tekste? Jeg er blant dem som HATER å snakke i telefonen. Får ikke med meg hva den andre sier på telefonen. Så for meg foretrekker jeg å tekste på telefonen. 9. Hva er ditt favorittsted? CALIFORNIA. Savner den tiden og skal tilbake dit engang. 10. Hvilket sted liker du minst? Hmm.. Steder som ikke er litt trygt å være på. 11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? Det å være treig ut døren om morningen. At man må rett og slett løpe til ...

Hjemme dag

Hei bloggen. God morgen. Nå har det gått et par dager der jeg ikke har blogget skikkelig.På mandag var jeg hos legevakten. Ikke kunne jeg gå. Gikk som en snegle fart. Og ikke minst følte jeg skulle knekke sammen. Men allikavel var jeg på jobb og deretter gikk jeg til legevakten. Og ja, som jeg viste så var det igjen urinveisinfeksjon og nyrebekkbetennelse. Igjen' Sånt skal man ikke kødde med.(Gammelt bilde)I går gikk jeg på jobb igjen bare for å prøve om jeg klarte å komme meg på beina. Men jeg gikk hjem i ett tiden. Tok en tur på legevakten, men da måtte jeg ta turen til fastlegen istedenfor. Da følte jeg ikke at det ikke var noe vits i å busse ut til Laksevåg, så jeg tok bussen hjem og rett i seng. Gårskvelden ble bare værre! Hadde litt feber. DETTE ER NOE DRIT!I dag blir det en hjemme dag.

Nytt fra Makeup Mekka

My wishlist

1. Macbook 2. Iphone 6 rosegold 3. Marc Jacobs parfyme 4. Speilrefleks/kamera 5. Marc Jacobs klokke i gull 6. Prada veske 7. Prada clutch 8. Photo kamera i rosa Det er faktisk ikke altfor lenge til jul. En månede igjen, det er søren meg sykt å tenke på at det faktisk kun er en mnd igjen. Tiden fly som alle sier og det er jo sant. Jeg har ihvertfall laget meg en ønske liste. Begynte med den ganske tidlig, listen er lang så dette er bare litt av det. Men jeg kan garantere dere at dette kommer jeg til å kjøpe for mine egne penger når den tid kommer. Det er nok ikke snakk om at jeg får så dyre jule gaver til jul. For det er ikke julegaver som er det spesielle for meg lengre. Jule gaver får man på en måte hverdag, føler jeg. Julen handler om å være med familien og spise god jule middag. Og bare tilbringe med de beste i julen og nyttår. Som jente, har alle jenter store drømmer foran seg. Jeg har veldig mye på ønske listen, men det er når jeg skal flytte ut.Har du noen gode ønsker til jul?

Gårsdagen: Bursdags fest

Heisann bloggen.I går var jeg i bursdags fest hos min kusine. Det var en vellykket kveld. Spilte gøye kort spill. Pratet og jeg hadde det veldig kjekt. Overnattet over, så jeg sparte meg på de pengene til sjåfør. Fprmen min var fin når jeg stod opp i dag. Jeg er så glad jeg ikke har den dagen der på dag. Ellers så har jeg ikke gjort noe annet enn å ta meg en god dusj og ta nytt sengetøy på sengen. Og slappe av foran tv'en. Må lade opp til morgen dagen.Håper alle har hatt en fin helg.

Kveldens antrekk

New color on the nails

Winter

De siste dagene har det vært suuuper kaldt ute, at det ikke frister litt en gang å gå ut døren. Vinteren er på vei, eller er godt i gang til å komme. Det hadde fristet å dra til sydenland. Men jeg er glad for at vi har forskjellige årstider, selvfølgelig! Hvilken årstid liker du best?

Lunch

Sitter nå på café på Vestkanten og tar meg en lunsje break med mine fine foreldre. Koselig å sitte på café. Måtte innom i dag og siden jeg måtte kjøpe drikke til kvelden. Ingen ting som skjer noe før i kveld allikavel. Været i dag er super fin. Jeg skal nye dagen som den er. Dere må ha en strålende lørdag alle sammen!

Bursdags feiring

Kveldens antrekk

Hei mine fine lesere! Denne uken har jeg vært opptatt av å jobbe. Svært lite som har skjedd denne uken. Heldigvis er denne uken over, og jeg følte nettopp det var helg. Kom hjem fra jobb i 16:00 ca. Tatt meg en god dusj, sminket meg og tatt på meg "fest" antrekket mitt. For i kveld skal jeg feire min kusines 20 årsdag. Bursdag må feires uansett og det er alltid like kjekt. Nå må jeg gå, blogges senere. Ha en super fin helg! Kjolen er fra Mango.

Antrekk på en søndag

Outfit: Genser fra Primark. Nå er jeg og familien samlet igjen, så nå er vi på vei til byn, for å gå på kino. Koselig med familiedag. Håper alle får en fin søndag!

Denne uken ...

Denne uken har vært en slitsom uke. Både det å stå opp om morningen hverdah og går tur med hunden om morningen hverdag, pluss etter jobb. Når man er ferdig på jobb så kjenner man på kroppen at man er sliten og tenker kun på å legge seg, men når man prøver å legge seg tidlig så får man det ikke til, i og med at å ha huset for seg selv i en uke har både vært chill og stressende. Haha. Endelig er denne uken slutt for denne gang. Så i dag har jeg ryddet og vasket til mamma og pappa kommer hjem. Ikke altfor lenge til de lander på norsk jord som man kaller det. Ellers så har jeg prøvd og prøvd å ta på meg den nye neglelakken jeg kjøpte i dag. Var en liten tur innom vestkanten storsenter, men negle lakken "tørket jo aldri. Så måtte prøve igjen og igjen. Og nå gidder jeg ikke å prøve lengre. Kanskje jeg går for géle negler/ akryl.

Beauty nails

Pray for Paris ♥

God morgen kjære lesere.Alle har vel fått med seg hva som faktisk har skjedd i Paris. Fikk med meg dette for en halv time siden. Et trykk innpå Facebook og Instagram får man med seg absolutt det meste. Jeg trenger vel ikke gå så jævlig mye innpå det, siden det står i media. For det stikker seriøst inni meg. Det ble en tragisk gårsdag og tragisk hendelse. Fredag den 13.11.2015 var det i går. Alle skjønner hva den dagen pringer, men i håp at på den dagen skulle det ikke skje noe tragisk, men så ble det Paris som ble terro angrepet. Skjønner ikke at verden ikke kan skape fred på jorden. Istedenfor at verden skal skape et helvete og da mener jeg HELVETE!PRAY FOR PARIS♥♥

Mitt antrekk 13.11.15

Good night ♥

Ny uke og nye muligheter i morgen og resten av uken som kommer. Håper dere har hatt en fin helg, fininger♥

Farsdag ♥

I dag er det farsdag. Og da er det pappas dag. Så i dag må alle si gratulerer med farsdagen! Gratulerer med farsdag pappa ♥

32 spørsmål

1. Tre ord om meg: Spontan, Effektiv, Reiseglad. 2. Det første jeg gjør om morgenen: Det å ta seg en snus og sjekke mobilen. 3. Når jeg hører på radio blir jeg: Synger jeg alltid med, uansett hvilken sang som blir spilt på radion. 4. Jeg gleder meg til: - Å ta ny tatovering om 1 mnd. - Julebord - Dagen jeg får meg leilighet eller hus. 5. Klesskapet mitt er fullt av: Altfor mye klær, og klær jeg ikke bruker. Haha. 6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg alltid lave sko, kan ikke huske sist jeg brukte høye heler, når man drikker vil man helst slippe å brekke et bein pågrun av at man går med heler som jeg engang ikke får til å gå på beina. Selvom jeg har et par sko, men bruker de aldri. Dessuten så er det ingen som bryr seg hva slags sko man går på byn. Haha. 7. Jeg har medlemskap: Ingen, heldigvis. 8. En liten hemmelighet om meg. Blitt avhengig å ha eos lipsyl på leppene. Leppene mine blir fort tørre. Så da hjelper det alltid med lipsyl nå på vinters tid. 9: Jeg føler meg mest bra: Når ...

Rydde dag

Klokken ni i dag tidlig stod jeg opp. Selvom jeg sovnet ikke før kvart på 2 på natten. Jeg har i hverfall gjort ganske mye i dag. Jeg har ryddet og vasket huset. Nå skal jeg kun slappe av resten av dagen. Ha en fin lørdags kveld dere :)

Jorbær smoothie

Ut med jobben i dag

Hei bloggenI hele dag har jeg vært på kurs, det er en slags planleggingsdag, sammen med min kollegar. Kurset begynte 08:30 - 15:00. Kurset var i Grieg hallen i byn. Veldig greit på en fredag som jeg skrev tidligere i dag. Og for de som kunne være med ut å spise etter kurset kunne det. Jeg blir selvfølgelig med på alt. Så jeg og mine flotte kollega sitter nå på resturante. Veldig kjekt å gjøre noe sammen utenom jobben og.Mitt antrekk i dag

Grieghallen

God morgen bloggen. Kurs i hele dag, det sier litt. Så vi snakkes! Ha en fantastisk fredag :)

Pakke fra nelly

Heisann. Jeg har aldri ventet så lenge på en pakke fra nelly. Som regel tar det ca 1 uke, men nå måtte jeg vente i 2-3 uker. Det er ikke så rart siden det har vært sikkert mange som har bestilt. Uansett kom pakken heldigvis fram til rett sted. Og begge klærne passer perfekt.

Nice Wednesday

Nailpolish

Hemmelig venn gave

Autumn image

I dag er det 1. November. Faktisk så kan jeg ikke tro at vi snart er i Desember. Og før vi vet ordet av det så er vi i 2016. November mnd er det mye som skjer, og ikke minst jule mnd. Heldigvis er jeg ferdig med alle julegavene som jeg vil gi til de jeg er glad i. Jeg kan vel si at jeg er klar for desember, men alle vet vi jo at november går fort den og.Ellers i dag har jeg sovet for lenge, tok meg en times tur med hunden. Og nå sitter jeg å ser på Tv serie. Hva skal man si det er forsatt litt igjen av helgen.
hits