Halloween

God kveld. Som regel så feirer ikke jeg og familien og de rundt i nabolaget halloween. Det er jo en amerikansk tradisjon. Så for meg syns jeg det er oppskryt. Håper det ikke kommer noen på døren, haha. Ellers så har jeg ikke gjort noe stor i dag. Det har virkelig pøst med regn i dag. Og selve dagen har gått så fort. Dere må ha en fin halloween.

Mitt antrekk

45 Spørsmål

1. Hva har du på deg?- Akkurat nå har jeg på meg en grå joggebukse og en svart genser. 2. Har du noen gang vært forelsket?- Ja det har jeg. Men ikke noe mer fra den siden. 3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?- Nei, ikke opplevd det siden jeg er singel. 4. Hvor høy er du?- Jeg er 1.67 cm høy!5. Hva var det siste du spiste?- Spiste Wok på jobb. 6. Hva var det siste du drakk?- Vann 7. Er det noe du savner?- Savner å være undgom. Det å slippe å betale for seg. 8. Svart eller hvit?? Jeg liker vel egentlig best begge deler, men jeg velger svart. Favoritt tv-show?- Før husker jeg var avhengig av Home & Away. Men så datt det helt ut. Men jeg liker godt Frustrerte fruer. 10. Favoritt band?- Oi, jeg hører ikke så mye på band. 11. Har du piercing?- Ja jeg har piercing i navelen. Den har jeg hatt i seks år. Føles ikke jeg har hatt den så lenge i navelen. Jeg var vel 15 år da jeg tok den. 12. Hva er din favorittsang?- Lukas Graham - 7 years.13. Hvor gammel er du?- Jeg er 21 år. 14. Stjer...

Bål ute

Ny høst salgs kjole hjem til meg

I oktober har det vær mye salg på nelly.com, coverbrands, og makeup mekka så hvorfor ikke slå til med engang når det er salg. Hentet en pakke i posten i dag. Dette var en av kjolene jeg kjøpte, en grå enkel kjole. Jeg var ikke så veldig fornøyd, men den er helt grei, så lenge den ikke var noe dyr i prisen. Samtidig så den så fin ut på Nelly. Men forventet ikke formen på kjolen. Men,men. Den andre kjolen, viser jeg ikke siden jeg bestilte feil størrelse , den passet ikke litt en gang, veldig kjipt. Og jeg gidder rett og slett ikke sende den tilbake for å betale frakten. Så kanskje jeg selger den eller noe.Nå skal jeg tenke på å få meg litt søvn. Snakkes.

Nytt fra makeup mekka

1. Clean brushes soap 2. Leppepomade 3. Mineral Powder 4. Brazilian girl

Gult er kult

Kvelds tur i skogen

En fin dag

Når dagene blir sånn som dette , blir man glad inni seg.

New in

Middag med sju

Hei bloggen.Dagen har vært veldig lang kjenner jeg. Jeg hadde seinvakt i dag. Og takket ja til å gå ut å spise med kusinen min og noen venner. Når jeg kom hjem så var det rett i dusjen, sminke seg igjen, finne nye klær og slappe av i 30 minutter. Fikk tatt meg en powernap i 15 minutter før jeg måtte nå bussen. Kunne faktisk ikke føle at jeg var hjemme i 5 minutter en gang. Det å gjøre seg klar på en time er nesten umulig. Haha. Vi spiste forresten på Braziliansk resturante i byn. Sykt at den faktisk er åpent igjen, etter svindel opplegget for en god stund siden. Det var god mat, buffé til 300 kr er nå ikke så gale når det er helt ny åpent og man kan spise så mye man vil. Vi satt der i 3 timer, og det var en koselig kveld. Selvom jeg nå er super trøtt. Det var også braziliansk show der. Jeg var forresten innom Vestkanten storsenter for der var det nattåpent så jeg så nå litt i butikker i 30 minutter, men det var nå ikke så mye stor utvalg på noen av butikene. Jeg tok bussen i 12 tide...

My outfit

Grå dag

New clock in gold

Den er ikke i gull, men det ser ut som den er verdt en formue. Klokken er kjøpt på glitter, så lenge ting er på salg så kjøper jeg gjerne ting og tang på salg. Hallo, hvem gjør vel ikke det for å prøve å tenke økonomisk. Jeg er veldig fornøyd med den og den skal brukes på jobb for nå er jeg lei av å skitne ut mine dyrbare klokker. I dag har dagen gått i et, først jobb og så kvelds møte halv seks som da passet overhodet ikke sammen. Det å få fra 8 til 8 er seriøst en tung da. Så nå skal jeg prøve å legge meg tidlig så mulig. Så vi blogges.

W H I T E N A I LS

Askøy tur

Ønske listen min på Nelly.com

Her noen av mine favoritter. Har bladd igjen salg siden. Er det rart jeg elsker nelly. Det er salg på mye innpå der. Masse som jeg vil ha. Og når det er salg så blir man helt gal av å finne seg skatter med seg hjem. Jeg har nok over 50 favoritter. Så jeg må nok plukke ut de jeg mest har lyst på. Kjoler på nelly er super fine og når de er på tilbud, så er det ekstra stas med shopping handling på nelly. Og mye annet og.

Fikk en liten gave

Var den ikke din?

Fineste skatt

Da har skapningen blitt hentet av eieren. Ville ikke at hun skulle dra fra meg nå. Jeg har kost meg masse med henne, på disse fire dagene og de har virkelig gått lyn raske dager. Heldigvis ses vi uansett. Lille fine og skjønneste skapning.

Sleepy dog

New nelly dress

Kjole fra Nelly.com. Bestilte den på tirsdag faktisk. Så trodde nesten ikke jeg fikk den før i neste uke, men fikk den i dag. Jeg er blitt helt kjole dilla. Likte du den? Er du en kjole dilla?

Norske talenter

God kveld dere. I dag har jeg vært på "jobb", altså planleggings dag. Det er faktisk chill når man har sånne dager. Ikke minst så har været vært helt fantastisk, men kaldt. Men hvem bryr seg om det? Når været er nydelig så bryr man veldig lite hvor kaldt det er. Når jeg ser sol så føler jeg det er sommer, men så når man kommrt ut så er det frost ute. Jeg skjønner bare ikke hvorfor inni hodet mitt tenker sommer.Ellers så har jeg lekt mye med knuppen som er i hus. Timene har gått rimelig fort. Klokken er over åtte og jeg føler jeg kom hjem for 2 timer siden. Jeg ligger nå i senge kroken å ser Norske talenter og blogger samtidig. Ha en fin kveld videre!

Tur med mini

Så lenge to hunder ikke kommer overens må to personer gå på tur hver for seg. Litt deilig å gå på tur med en så liten i forhold til en stor en. Trengte ikke gå så veldig lang tur med henne. Jeg møtte forresten på en nabo når jeg gikk tur.Nabo: Har du krympet dyret?Jeg: Haha, ja tok hun i vaskemaskinen. Sånn at hun plutselig ble liten igjen.Haha, sånn går det når man har en hund som ikke er min.Sitter i sofaen med to hunder nedfor meg. Jeg er vist favoritten. Haha. Eller så er det bare min som er veldig sjalu på den andre, men sånn er det. Hunder er hunder.Ellers så har dagen min vært som vanlig.

New lipstick

Leppestiften er fra Coverbrands. For noen dager siden kjøpte jeg en leppestift fra Coverbrands. Den er på tilbud siden det er Oktober mnd. Tenkte å prøve noe nytt som en grønn leppestift. Jeg elsket fargen, den var super fin. Hva syns du om fargen?

Mini i hus

Jeg har fått meg ny hund. Hun er så liten og skjønn. Nå ligger hun så fint i buret sitt på rommet mitt og hører ikke en eneste pip fra henne. Hun kom for et par timer siden, men det er så klart ikke min hund. Selv om jeg kunne nesten ønske det, siden hun er så bitte liten. Vi skal passe henne i 4 dager. Det er veldig uvandt å ha 2 hunder i hus når 2 hunder ikke kommer overens med hverandre, men det skal nok gå veldig fint. Uansett. Nå tar jeg kvelden. Blogges mer i morgen. Håper alle har hatt en fin dag.

Ut på tur, aldri sur

Høst dag

my little princess

❤ Menneskes bestevenn

Slapp søndag

Søndager er en dag man ikke skal gjøre noen ting. Det er søndag. Jeg har i dag brukt dagen min på å sove ut eller se tv. Jeg kommer ikke så langt så lenge jeg har tv på rommet. Men det har bare vært deilig å få sovet ut før helgen er over. Men søndager er det allikavel ingen spesielt som skjer uansett. Klokken er over 6 og jeg har ikke gjort noe annet i dag. Det er plutselig blitt kveld igjen. Jesus. Trodde ikke tiden kunne gå så fort. Akkurat på denne dagen hater jeg egentlig mest av alt for i morgen er det mandag og ny uke. Helg, helg, helg, hvorfor må helgen gå så fort?

Just do it, although it is a long time ago

Nå er det gått altfor lenge siden jeg har tatt turen ut og begynne å komme meg i form igjen. De siste ukene har jeg både vært forskjølet, gått på antibiotika og ikke minst vært sliten etter jobb. Så i dag syns jeg at det var på tide å komme seg litt ut. Ellers så har jeg ingen planer i dag.

Hairfashion

Fridays date

Det er så deilig å være god som ny

Hei fine lesere. God kveld dere. I dag har dagen gått i ett. Heldigvis er det helg HELG, det er det beste! Jeg tok bussen rett etter jobb til byn for å fikse meg på håret. Kusinen min er lærling på frisør salong. Jeg har spart til langt hår helt ned til rumpen. Jeg tenkte nå at det var på tide å klippe meg litt. Er ikke altfor mange måneder siden jeg klippet meg, men det var rett før sommerferien, så nå merker jeg det var på tiden med en ny hårklipp på dette håret mitt. Det som irriterer meg mest av alt er at håret mitt blir fort flisete. Jeg retter håret mitt en gang i uken, kanskje to hvis det ikke blir for bølgete eller håret mitt bare ser helt grusomt ut. Jeg bruker og gode produkter fra Kevin Murphy som gjør at jeg ikke flasser eller gjør at det blir så fettete.Her er før & etter bilder.Jeg har jo hatt kort hår bak på hode. Så nå tenkte både meg og kusinen min at vi skulle prøve mønster denne gangen. Hva syns du om mønster frisyren?Jeg er kjempe fornøyd med den nye frisyren. Hå...

Hipp hurra

Hei fine lesere.Tenkte å skrive litt til dere. Det er jammen godt å komme hjem fra jobb. Nettopp stappet i meg både middag og en god dessert. Det ble kaker og is. For i dag har pappa bursdag, så da ble det så klart en liten feiring. Så hipp hurra! Jeg ligger i sengen og ser tv. nå. Ingen som forstyrrer meg og det er skikkelig behagelig.Håper alle har hatt en fin torsdag.

Morgen tur på en mandag

Vellykket kveld

God dag.I går var jeg senge liggende fram til klokken ni på kvelden ca. Plustelig fikk jeg en melding om at det var forspill. Supert at venninnen min var blitt litt bedre sånn at vi kunne gå ut, og det ble en hyggelig kveld. Sov over hos henne, heldigvis. Så jeg kom hjem for et par timer siden. Ligger i sengen å ser tv. Har egentlig ikke så mye å skrive om her bloggen, formen min er ikke så bra. Så vi snakes. Ha en fin kveld!

Selfie picture

Soon weekend, ready for weekend, come on, let it be weekend.

Høsten er kommet

hits