10.09.2016

SMYKKE FRA GINA TRICOT 

Matte lips

 · MATTE LEPPER · ​Hvor nydelig var vel ikke denne fargen? Jeg har forelsket meg helt i leppestifter som blir matte. Og i det siste har jeg brukt leppestifter fra NYX. Produktet i seg selv er ikke noe særlig bra, men billig. Fargene ser flott ut i starten av påføring, men etter en stund merker jeg på følelsen av at jeg må pille død hud på leppene. Noe som er garantert tilstede. Men med andre ord - så vil jeg ikke anbefale NYX sine produkter sånn egentlig, men jeg liker fargene på leppestiftene. Leppestiften som er på bilde -  heter London 04. Og når det kommer til matte leppestifter så foretrekker jeg matte leppestifter som ikke går av i løpet av få timer. 

Handbag from Ebay

Jeg klikket med meg hjem

EBAY 1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER 

New details

PLAKATENE OG RAMMENE ER FRA DESENIO.  

Dette er min nye favoritt

· KINDA SEXY · Jeg elsker denne leppestiften. Jeg måtte bare kjøpe den med en gang i går når jeg først var i byn. Fargen passet perfekt på leppene mine. Jeg elsker å smøre leppene mine med leppestift. Det er vanskelig å finne den rette leppestiften som passer din hud tone. Denne leppestiften er matte, og det er det jeg liker for da sitter den godt på leppene mine. 

Pakke i posten

PAKKE FRA BLI VAKKER  Jeg har en glad nyhet, og det er at jeg har bestilt med meg hjem to oppbevarings "bokser" som jeg ville vise dere på bloggen. Den kom i posten i dag, så den plukket jeg opp på vei hjem i dag. Siden jeg har så mye sminke og ting og tang, og ikke vet helt hvor jeg ligger sminken min hen, så var denne perfekt for meg. Den er helt perfekt for både store og små produkter. Det er mange forskjellige " rom ". I tillegg er den jo kjempe fin. Jeg har ikke helt fult opp alle rommene, siden jeg enda ikke er ferdig å plassere mine må gjenstander. Nå skal jeg virkelig få orden på sminken min og resten av produktene i disse fine oppbevarings "boksene". Du finner den HER. Men de er ikke lengre på salg dessverre.

New in

- SARA HAPP - Jeg elsker disse produktene - den rosa boksen er en skrubb for leppene & gull boksen er en leppepomade som skal gi leppene fuktighet, og skal gi myke lepper. Siden jeg ikke fikk tak i Sara Happ produktene når jeg var på Taxfree' på Gardemoen, tok jeg en liten tur på Vestkanten i dag for å kjøpe det jeg trengte etter fire uker på ferie. Jeg kjøpte kun åtte ting og jeg ble sliten av å gå rundt i butikker. Haha. 

Fikset på utseende

- Jeg er så fornøyd ♥ -  Hei!  I dag har jeg fått fikset neglene mine. Jeg bestilte time hos en privat som er veldig flink til å fikse negler. Hjemme salongen hennes har fått mange fine tilbakemeldinger, og jeg er veldig fornøyd selv. Hun brukte ca 2 timer med mine negler. Jeg har så klart gelènegler. Og siden jeg reiser til helgen vil jeg selvfølgelig se fin ut med nye negler. Fy søren, jeg er kjempe fornøyd. Jeg har aldri hatt noe lignende før, men det er så sykt verdt det. Bedre å betale noen 100 lapper for dette.  ♥ HVA SYNS DU OM MINE NYE NEGLER?  Sjekk facebook siden hennes HER ♥  

New pants

 

Something new

- My favorite perfume -  - NYX Makeup - 

New in

- MAKEUP -  SMASHBOX SOFT LIGHTS POUDRE FOUNDATION SVAMP PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER  NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE  LEPPESTIFT - TEA ROSE - 628 BUTTER GLOSS - 05 FINISHING POWDER (KNUSTE SELVFØLGELIG I VESKEN)  

New in

- STAY COOL - NEW SHOES - 

New in

HEI BLOGGEN!  Denne mandagen har vært skikkelig nedtur for meg. Jeg var på jobb i kun 1 time, før jeg nesten skulle kaste opp på jobb. Jeg bestilte time hos legen igjen, og jeg er så dritt lei av at det aldri tar slutt. Jeg går snart på veggene, så ja jeg er sykemeldt igjen. Når jeg var ferdig hos legen fikk jeg melding av Telia butikken at mobilen min kom trygt tilbake. Jeg tenkte meg det at jeg fikk mobilen min tilbake i dag.  - Dagens nedtur & dagens lykke på samme dag - Jeg fikk også en ...  - PAKKE I POSTEN - - MAKEUP MEKKA -  Micellar Cleansing Wieps Pro Cosmetic Brush Soap Eyebrowns  ♥ Håper dere har hatt en fin mandag, dere. 

New in

Forrige uke kjøpte jeg meg et armbånd, men ikke akkurat et hvilket som helst armbånd. Det er en USB lader som jeg kan ta med meg overalt. Sånn at jeg slipper å drasse med meg lange ledninger på turer osv. Denne har jeg kjøpt for mine egne penger. Genialt sier nå bare jeg.

Boots

New in

Jeg har gått rundt for meg selv ganske lenge. Jeg har tenkt på dette øyeblikket i flere måneder at nå var det søren meg på tide med en ny telefon i hånden. Jeg kjøpte denne i dag, og jeg har ikke noe annet enn å si - Fy faen ♥ Det er så deilig med en splitter ny telefon! Jeg stod i butikken ca 30 minutter, før jeg faktisk bestemte meg for å kjøpe denne fine iPhone 6s. 

Hår produkter

Glemte helt at jeg hadde kjøpt meg hår produkter i går, så her er de.  OIL OIL  ♥  KEVIN MURPHY // RE. STORE

Kjøp av sminke, burde jeg angret?

God morgen. I dag skal jeg kun slappe av her hjemme. Butikkene er stengt, så det er egentlig ingenting å finne på i dag. Det frister ikke en gang gå ut døren nå som regnet har kommet. Jeg kunne heller ønske det var sol, sånn som det var i går. Det var helt fantastisk, men nå ser det bare trist ut.  Jeg og K var innom Kicks for å teste hvilken hud type vi hadde, og hvilken sminke som passet ca til huden vår. Først fikk jeg sminken som var fra Dior, men jeg gikk heller til noe billigere som Smashbox. Ikke tale om at jeg bruker 2000 kr på 3 ting av sminken fra Dior. Det ble til at jeg fikk med meg tre ting med meg hjem. Angrer jeg på at jeg kjøpte litt dyrere sminke enn det jeg har pleid? For meg spiller det egentlig en stor rolle. Jeg har prøvd så mangen sminke produkter fra alle kanter, men det som er så typisk er at ingen av fargene på huden passer til hud typen min. Enten blir jeg lys, oransj, grå, eller blir det bare skille. Smin...

I don't do casual

Murphy produkter

Shampoo & Balsam fra Murphy.Hvilken produkter bruker du?

Ebay innkjøp #11

Flaske finner dere HER

Ebay innkjøp #10

Passport finner dere HER

Ebay innkjøp #9

Veske finner dere HER 

Hello Pink

 

Ebay innkjøp #8

Link her: Solbriller  

New in - i'm in love

Ebay innkjøp #7

1. Vipper 2. Vipper Nå fikk jeg fire pakker med vipper fra Ebay. Bestilte de for et par uker siden. Jeg har nå fått mange vipper som jeg kan bruke fremover. Jeg bestilte 2 forskjellige typer vipper.  Hva syns du?

Ebay innkjøp #6

Hei bloggen. Jeg måtte nesten bare slappe av litt rett, etter jobb. Jeg klarte selvfølgelig å miste bussen i dag tidlig, men fikk komt meg på jobb i tide. Når jeg kom hjem hadde pakken min fra Ebay kommet. I pakken var det en jumpsuite. Jeg husker ikke engang hvilken pakker jeg har bestilt. Jeg har bestilt 8 ting, så gleder meg veldig til de andre pakkene kommer. Denne jumpsuiten bestilte jeg i XL fordi når man kjøper klærne på nett, vet man aldri hvilken størrelse som passer, men jeg passet denne perfekt, for meg gjør det ingenting at den er litt stor i størrelsen. Gleder meg til å bruke den i sommer.  Hva syns du? Kjøpt den HER

New in

Nattøy Cardigan   Likte du innkjøpene?

Ebay innkjøp #5

Link her: Iphone Deksel

Nytt innkjøp

Precision clear lash adhesiveLash adhesive remover

Ebay innkjøp #4

  Link her: Leppestift 

Ebay innkjøp #3

Link her:  Vipper

Ebay innkjøp #2

  Link her: Lommebok  Var ikke den fin? 

Ebay innkjøp #1

Hei bloggen.  Fikk pakke i posten fra Ebay i dag. Jeg har flere pakker som jeg har kjøpt fra Ebay, så jeg regner med at jeg får resten av pakkene i posten denne uken. Jeg er så spent. Haha. Elsker å få pakker i posten. Disse solbrillene, syns jeg var sykt digg, så hvorfor ikke kjøpe et par kule solbriller. Gleder meg til å bruke de når sommeren begynner å komme.  Hva syns du om solbrillene? Link her: ♥ SOLBRILLER

Dagens Shopping

God kveld bloggen og så klart til dere fine lesere, som titter innom bloggen min. Veldig kjekt at det er så mange som tar tureninnom.Har dere det bra, forresten?Nå sitter jeg til rett i en stol. For å kunne blogge litt for dere. Jeg har akkurat vært en liten kvelds tur ute med hunden i en time, så det var godt å få komme inn i varmen. I dag har jeg hatt det veldig kjekt med mamma min i dag. Jente dag, shopping, bare meg og mamma. Vi gikk litt rundt på Sartor senter og så i butikker, etter 2 timer måtte vi ha oss en liten mat bit på en cafe. Og deretter se i butikker igjen. Nå som det er januar salg, fikk jeg med meg et par innkjøp med meg hjem, noe jeg egentlig ikke burde. Haha, men det var så masse som var på tilbud, og når det er på salg, må man bare gripe sjansen.Så her er dagens innkjøp. Jakke fra H&M, ja egentlig for drar jeg ikke H&M, men det er så latterlig billig klesskjede butikk. Blazer fra H&M Jakke fra Mango Genser fra Urban Genser fra Urban ...

Nyttårs kjole

Hvem trenger vel ikke en nyttårs kjole på nyttårsaften. Jeg var innom posten i dag for å hente en pakke fra Nelly. Jeg bestilte den på fredag, så jeg er veldig glad for at pakken kom før nyttårsaften. Det er veldig mye fine kjoler på Nelly nå, så jeg kjøpte 2 i samme slengen.Hva syns du? Hvilken likte du best?

Til meg - fra meg

Ny høst salgs kjole hjem til meg

I oktober har det vær mye salg på nelly.com, coverbrands, og makeup mekka så hvorfor ikke slå til med engang når det er salg. Hentet en pakke i posten i dag. Dette var en av kjolene jeg kjøpte, en grå enkel kjole. Jeg var ikke så veldig fornøyd, men den er helt grei, så lenge den ikke var noe dyr i prisen. Samtidig så den så fin ut på Nelly. Men forventet ikke formen på kjolen. Men,men. Den andre kjolen, viser jeg ikke siden jeg bestilte feil størrelse , den passet ikke litt en gang, veldig kjipt. Og jeg gidder rett og slett ikke sende den tilbake for å betale frakten. Så kanskje jeg selger den eller noe.Nå skal jeg tenke på å få meg litt søvn. Snakkes.

Nytt fra makeup mekka

1. Clean brushes soap 2. Leppepomade 3. Mineral Powder 4. Brazilian girl

New in

New clock in gold

Den er ikke i gull, men det ser ut som den er verdt en formue. Klokken er kjøpt på glitter, så lenge ting er på salg så kjøper jeg gjerne ting og tang på salg. Hallo, hvem gjør vel ikke det for å prøve å tenke økonomisk. Jeg er veldig fornøyd med den og den skal brukes på jobb for nå er jeg lei av å skitne ut mine dyrbare klokker. I dag har dagen gått i et, først jobb og så kvelds møte halv seks som da passet overhodet ikke sammen. Det å få fra 8 til 8 er seriøst en tung da. Så nå skal jeg prøve å legge meg tidlig så mulig. Så vi blogges.

Se min kjole

Jeg er strålende fornøyd med kjolen jeg kjøpte for et par dager siden. Og den kom på selveste bursdagen min. Lykke! Den passet helt perfekt. Denne kjolen gleder jeg meg til å bruke i helgen. Kjolen er fra Nelly.com. Den er forresten på salg. Så det lønner seg å være rask ute. Kjolen er bar i ryggen, men det kom ikke med på bilde. Uansett så har dagen vært det samme, og dagen har gått fort. Men jeg har hatt en fin bursdag uansett.Det er en ny dag i morgen. Vi snakkes :)

California girl & Brazilian girl

Skin repair

Dette fikk jeg i posten i dag. Håper dette funker, siden jeg sliter med kviser og tørr hud. Uansett hvor sunt jeg spiser, så får jeg allikavel kviser. Ikke bruker jeg sminke hver eneste dag. Jeg har brukt alt av kremmer og kvise vann. Alle er forskjellige, men allikavel vil jo man ha en fin og ren hud. Derfor tenkte jeg å prøve disse tabelettene. Noen som har prøvd disse tabelettene? Hvordan funket de?

Makeup innkjøp

Brush cleanser spray // concealer trio // Powder blusher

Superkul innkjøp

Hei Trodde jeg ikke fikk pakken min før lørdag. Heldigvis fikk jeg pakken min. Woho, nå er jeg klar for blåtur. Dette blir spennende. Likte du indianer innkjøpet?

Innkjøp del 2

Heisann.Glemte et par innkjøp, men de er kjøpt i dag. Og siden mamma hadde kjøpt trenings ball og yoga matte, så måtte jo jeg og selvfølgelig kjøpe meg sånt selv. Greit å ha siden jeg trener :) ++ et par klessplagg. Obs!Trenings ball & yoga matte // Regn jakke // Genser & t- skjorte - caps fra Jack & Jones // Topp fra Gina Tricot // Sko fra din sko // Esker fra Kid.Nå gleder jeg meg til hjemme laget pizza om en times tid. Og nå er det helg, og skal ikke gjøre en eneste ting i helgen. Haha.God helg alle mine fine lesere :)

Mitt innkjøp

Ja snart er det helg. Og hus arbeid må til før helgen begynner. Kom hjem for en time siden. Etter jobb var jeg innom Vestkanten, måtte ha meg et par små ting, selvfølgelig. Og det å være tidlig ute med julegaver. HAHA. Kall meg crazy woman. Sommeren er over så. Nå er det tid til å tenke ting fremover, bedre å være tidlig ute, enn sein. Uansett så skal jeg ikke kjøpe til 100 vis av personer allikavel. Så det går fint :) Hårføner på Clasolshon / Smilelab tannkrem / Biosilk fra Vita / Topp & kjole fra Gina Tricot. Håper dere har hatt en strålende dag.

Nytt i posten

Pudder & kost + øyenbryns pen & øyenbryns gelé fra Makeup Mekka.Dagen i dag har gått i ett. Har vært på en ultralyd undersøkelse og nei jeg er ikke gravid. Hahaha, og deretter på legevakten for å få en ny antibiotika kur. Har vært helt utslått. Kjøpte meg to jogge tights som fremdeles var på tilbud. Jeg måtte vandre litt på Vestkanten i dag siden legevakten åpnet ikke før fire. I morgen skal jeg til ut til min tante og overnatte der til søndag. Er så sliten, så jeg tar kvelden.

H.H Simonsen

Fikk endelig kjøpt meg en ny rettetang i dag. Siden den andre gamle klarte jeg å miste i gulvet for noen uker siden og hele den svarte platen inni falt av haha. Har gått med flette eller topp på hode i nesten hele ferien. Så det er virkelig deilig med en helt ny rette tang. Fikk og kjøpt meg en barber maskin også. Ellers så har jeg handlet mat sammen med mamma. Måtte til det siden vi ikke hadde en eneste mat i kjøleskapet. Klokken er allerede veldig mye. Dagen har godt fort. Så skjer med det da? Nå skal jeg ta min første tur ut med min skjønne klump.

Prowder & Makeup Brush

Dagens innkjøp

Heisann Nå er jeg hjemme fra butikken og jobb så klart, gikk rett etter jobb inn til Vestkanten. Hadde tenkt å kjøpe meg Helly Hansen bag i rosa, siden jeg så den i et blad i går. Den var ikke så stor som jeg hadde trodd, så derfor kjøpte jeg den ikke. Det var liksom ikke noe for meg. Så litt rundt etter bag som jeg kunne bruke som håndbagasje før jeg reiser, men jeg droppet det. Så derfor brukte jeg heller pengene min på noe jeg trenger mer enn en bag. Hårbørste og pinnsett fra Enklere liv / Trenings tights fra G-sport / Toalett mappe fra H&M

Dagens shopping

Sko: Din sko / Bh: Lindex / Rensevann, neglelakk fjerner, neglefiler fra Vita / Høre telefoner og mobil ledning: Teknikmagasinet / Rosa mobil lader boks: GlitterMåtte kjøpe dette i dag. Var som regel ferdig å kjøpe ting, men dette blir det siste kjøpet før jeg reiser. Synd å bruke penger på disse tingene, men sånn er det nå.

Highlights & egg

Dagens lille kjøp

Mini høvel & hårbeskytter som ikke er testet på dyr. Fåes kjøpt på Vita.

Makeup Mekka rense produkt

HeisannKom akkurat hjem for en halv time siden. Og akkurat komt ut av en varm og deilig dusje. Shit, som jeg følt meg garantert skitten. Haha. Fikk forresten rense produkten i posten. Shit det tok ikke lange tiden. Gleder meg til å teste den ut for sminke kostene mine. Var innom Vestkanten storsenter etter jobb for å kjøpe meg antibiotika for urinveisinfekjon og nå håper jeg virkelig de funker. Kjøpte meg 2 små ting med meg hjem. Men de legger jeg ut i et annet innlegg. Prøvd rense produkte fra Makeup Mekka?

Sminke fra Makeup Mekka

Jeg fikk pakke i posten. Trodde først det var pakkene fra China.Men sminke trenger jeg anyway. Denne sminken har jeg nå 3 av. Men den ene er snart tom, så derfor kjøpte jeg en til + jeg har en liggene i kofferten til syden. Jeg er veldig fornøyd med produktene. Alle fargene passer til min hud type. Er ikke rart jeg er blitt hekta på Makeup Mekka. Jeg er overrasket hvor god disse produktene er. Sminken holder seg fra du tar den på du skal ta den av. Lett å ta med seg når man har det travelt og. Det er liksom bare til å smøre på litt foundation over det "gamle" så er du god som ny. Jeg er glad jeg slipper pudder i fjeset.Endelig har jeg funnet noe som passer til huden min. Har aldri funnet sminke som passer til min hud, men det har jeg endelig nå. MAKEUP MEKKANå skal jeg ta meg en jogge tur i fin været :D #makeupmekka #makeup

#1 Mini in the box pakken min

Hei. Jeg er så giraaaaa. Åååh, denne pakken har jeg ventet i 3-4 uker. Bestilte pakken den 09.5.15. Har gledet meg masse. Var innom mininthebox for noen uker siden. Og det er så mye fint på nett siden. Ihvertfall ting man vil ha. Jeg kjøpte meg en selfie stang, kamera linse på iphonen min, kjøpte faktisk 2 linser og iphone deksel. Det er bare 1 pakke som har kommet i dag. Håper jeg får de andre pakkene i løpet av uken.Har aldri bestilt fra utlandet. Men tenkte bare bestille så får jeg se hva som skjer. Og vips der kom jammen sant den første pakken min til Norge. Er så skeptisk på at pakkene mine kommer fram eller ikke. Og det jeg frykter mest er om det er svindel på enkelte nett sider. Som mininthebox og ebay.

New in

Kevin Murphy

Hei. God morgen! Har fri fra jobb i dag. Skal snart ut døren. Skal til legen i 1 tiden. Synd jeg ikke har bil :( haha. Uansett, jeg glemte hinn dagen å legge ut et innlegg. Var i byn hinn dagen. Og jeg var innom jobben til kusinen min, for å kjøpe meg shampoo, balsam og hår beskytter for retting av hår. Er så glad jeg kan kjøpe hår produkter på frisør salong hennes. Prisen er ikke så gale i forhold til å betale hår produkter på nette. Og jeg er super fornøyd med Kevin Murphy sin produkter. De lukter så godt og håret mitt ser så mye friskere ut, enn før. Håret mitt er liksom ikke så tørt lengre. Så disse skal jeg ha med meg ned til syden. For noen mnd siden har jeg kun brukt billige hår produkter fra matvare butikker. Og de har gjort håret mitt kjempe tørt. Så jeg brukte pengene mine på hårprodukter, istedenfor vipper. Skulle faktisk ta vippe extensions i morgen, men avbestilte timen. Følte faktisk på følelsen at det ikke var verdt å bruke pengene mine på vipper. Selv om det er kjemp...

Mitt innkjøp 07.05.15

Hva syns dere om innkjøpet mitt? Klar for sommeren jeg. Er du like klar for sommeren, som jeg er?

Pakke i posten Makeup Mekka

Endelig er sminkeeeeeeeen min kommet i posten. JIPPI Noen som har prøvd? Er produkte bra?. I pakken bestilte jeg 12 leppestifter på salg. Klarte ikke dy meg, man får faktisk mye for pengene når man betaler for 12 leppestifter enn bare 1 leppestift. Prisen var og helt perfekt. Kjøpte meg en highlighter foundation. Har leitet lenge etter sånn sminke. Og nå måtte jeg bare få tak i en highlighter med en gang. Jeg bestilte og en vare prøve på 1 leppestift. Så betalte kun frakten, men den har jeg ikke fått ennå. Nå gleder jeg meg til å teste ut både sminken og leppestiften. Kom hjem fra byn for ikke altfor lenge. Har pakket ut det jeg har kjøpt i dag. Så innlegget kommer om ikke alt for lenge. Nå skal jeg pakke litt i kofferten. Er ikke altfor lenge til jeg skal reise med Stine. Og nå er jeg sååå klar til å reise!

Pakke i posten :D

Hei bloggen. Da har jeg hentet en del pakker på posten. For en uke siden kjøpte jeg meg 3 kjoler på Nelly.com. Har gledet meg kjempe mye og siden jeg ikke er vandt med å kjøpe klær, ting osv på nettet, så er det litt ekstra stas. Så de siste dagene har det tatt helt av. Kjoler på salg på nelly, det likte jeg. Er kjempe fornøyd med mine nydelige kjoler. Prøvde de på og de passet helt perfekt på. Nå gleder jeg meg virkelig til å bruke de i sommer. Her er mine 3 utvalgte kjoler.Hva syns du om de nye kjolene mine fra Nelly.com.Kjole fra Urban. Denne kjøpte jeg på samme dag som jeg kjøpte de 3 andre kjolene, men bare denne kjolen er fra Urban outfitters. Angrer litt på at jeg kjøpte den på nette. Siden jeg var innom Urban butikken forrige uke. Og da hadde de denne kjolen. Men,men. Denne kjolen passer meg og helt perfekt. Glad jeg prøvde den i butikken, sånn at jeg visste på forhånd at den passet meg.Liker kjoler som ser litt swag ut. Litt sånn gutte/jente kjole. Tok kjolen min i grå/blå....

Klarte ikke dy meg

Nå vil kroppen sove. Ta helg, lang helg. Dagen startet med å stå opp halv 8. Fikse meg og bytte på sengen. Deretter på jobb. Sluttet 2, så det var deilig å slutte tidlig i dag. Gikk rett hjem å dusjet håret på 10 minutter osv. Haha tror det må være rekord. Stresset litt etter som jeg skulle bli hentet i halv 3 tiden av Christine. Tok oss en kjøre tur til Knarvik. Og rett på Sotra etterpå, siden hun skulle fikse neglene sine der. Ååååee vil og fikse neglene mine. Så i mens hun gjorde det så gikk jeg heller å så i butikker. Klarte ikke dy meg med å kjøpe en genser fra Urban. Ble litt skuffet over meg selv at jeg bestilte en kjole fra Urban, som jeg kjøpte på nette i går, som tydeligvis var i butikken. Men da fikk jeg heldigvis prøvd den på. Sånn at jeg var helt sikker på at den passet, når den kommer i posten. Slipper jeg å sende den i retur. Jaja kan jo aldri vite når det gjelder klær. Kjøpte denne lyse blåe genseren. Sykt fin. Å som jeg elsker gutte gensere. Også kjøpte jeg en lomme...

Fredags shopping

Gårsdagens innkjøp; Grey jacket

Sko innkjøp

My beautiful shorts

Svart & Rosa

Hei heiSluttet tidlig på jobb i dag. Meg og Christine tok oss en tur innom Vestkanten. Så litt i butikker. Selvfølgelig klarte jeg ikke å gå fra disse fine smykkene til 20 kroner fra Glitter. Halleluja. Allikavel så var det ikke all verden. Mamma hadde laget sushie til meg når jeg kom hjem. Var skikkelig skubb sulten. Har tatt meg en god og varm dusj. Men det værste når man er ferdig er når man går ut av dusjen. Det er så jævlig hver gang. Haha. Nå skal jeg rydde vekk litt små ting på rommet. Ellers så skal jeg lade meg opp til neste morning. Er så sykt sliten. Vi snakkes!

Klarte ikke motstå fristelsen

Hei. Endelig hjemme. Godt å komme hjem etter å gått i uvær nesten i hele dag og ikke minst når man har vært ute med hunden.Etter jeg hadde vært hos legen så tok jeg bussen til byn, og så litt i butikker. Klarte ikke motstå fristelsen så jeg kjøpte meg en jakke som jeg syns var veldig fin. Det går ikke an å gå ut av en butikk uten at man har kjøpt en ting. Tok og meg en tur på Bikbok, og der klarte jeg å motstå fristelsen. Typisk, selvom det var mye jeg ville ha. Deretter tok jeg bussen til Vestkanten. Måtte vente i 40 minutter på neste buss, så da tok jeg å bare tittet litt på senteret. Selvfølgelig var det 75% på Glitter. Tok med meg noen skatter hjem, og glad og fornøyd ut sv butikken. Herregud det er så typisk. Det var så mye fint som jeg har ventet på skulle bli satt ned i pris og det liker jeg. Her dagens innkjøp :)Kjøpte denne jakken fra H&M.Jeg er helt forelsket og veldig glad for at den kostet 99 kr og ikke 400 kr.Clutch / veske.Deksler på mobilxpressen.Fra Enklere liv. Denn...

Chanel cover

Kjøpte meg og en rosa morgen kåpe :-) Herlig med en liten spaser tur ute i solen. Nå skal jeg pakke litt sånn at det er klart til jeg reiser neste uke. Har så mye som skal med hjem.Og i morgen blir det shopping i Antalya. Så da blir det mer klær og ting. Og håper alle der hjemme hygger seg på 1.jule dag.

My new dress

Herregud jeg er så forelsket i denne kjolen. Måtte kjøpe den. Denne kjolen skal jeg ha på meg i morgen på julaften. Så da kan jeg vis dere den på. Hva syns du om kjolen?

Ray Ban

Mine innkjøp

HeisannHar vært å spasert nedover gaten fra klokken var 1 i dag og nå kom jeg hjem akkurat for noen minutter siden. Har handlet litt små ting.Ekte Nike sko =D

Tax free innkjøp = Fra meg & til meg ?

Er så fornøyd og forelsket i alt det jeg har kjøpt? Nr. 1 Daisy Marc Jacobs // ? Nr. 2 Daisy Dreams Marc Jacobs // ? Nr. 3 Biotherm Eau D'energier.Kjøpte meg 3 parfymer. Elsker dem!? Nr. 4 Biotherm Rollon // ? Nr. 6 Biotherm bodykrem // ? Nr. 7 Läkerol // ? Nr. 8 Tyggis // ? Nr. 9 The body shop dag krem // ? Nr. 10 YSL leppestift (Ble helt forelsket). // ? Nr. 11 25 bokser med snus (5 tårn). // ? Nr. 12 Kjøpte meg en flaske hvit vin.Om det er spørsmåls tegn i innlegger så vet ikke jeg hvorfor det kom opp sånn. Men det skal være et hjerte.

Nytt innkjøp

Her er gårsdagens innkjøpKjole fra Urban. Clas Olshon H&MMat butikk Var på salg på Bikbok

Jule gaver til meg selv

Ja jeg er ego, OKEI! Neida. Det var 30% på Glitter så hvorfor ikke kjøpe det man har lyst på. Kom hjem for en stund siden. Spiste frokost sammen med Christine og gikk deretter på Starbucks. Nå har jeg ryddet litt og skal bare NYTE friheten så snakkes vi. Skal forresten endelig jobbe neste uke :D

Yesterday shopping

Det er en kjole, men ser ut som en natt kjole. Den er fra Urban :) Det var gårsdagens innkjøp. Noe du likte?

My purchases today

Fra HM.Din sko. Krukker fra Princess.

Moooore shopping

Jaaa satan så gøy det er å shoppe. Elsker det :DVar med mamma på handle tur på Vestkanten en tur. Endte opp med mer innkjøp allikavel. Selvfølgelig er det salg jeg går etter så ingen av disse tingene er ordinære priser. Alt jeg har kjøpt i dag har vært på SALG. Det er derfor jeg elsker å shoppe ellers så hadde jeg ikke kjøpt en dritt.Gina TricotKid.Kjøpte meg et til senge sett for 99 kr på Princess. Men glemte å ta bilde av den. Jaja.Qoop obsClas Olshon, der var det salg, men siden det er så billig og det koster nesten ingenting. På sånne ting.

Dagens innkjøp

Hei :) Kom hjem for en time siden. Har vært med Chrstine. Shoppet litt :) og nå er jeg hjemme og skal slappe av og gå tue med hunden. Jeg er jo en typisk shopping kjerring. Vi spiste på junky food. Fikk veldig mye blikk. Var det noe med meg? Eller var det fordi jeg shoppet masse ting og hadde tatoveringer og en klokke fra Marc Jacobs? Ja jeg har råd til det meste. Men bruker ikke bare penger på unødvendig ting. Jeg bor trossalt hjemme ennå og sparer penger og! Her er dagens shopping :) Topp - HM Smykke - Veromoda Puse jakke - Gina Tricot Beige genser - Gina Tricot + jeg kjøpe 2 bursdags gaver og farsdags gave :) Ha en fin fredag :) Hunden venter på å gåt ut. HADE :)

Blogg og innkjøp - null stress

Go dagVåknet i 10 tiden. Merkelig nok så stod jeg bare opp av meg selv. Tok på tv'en og så på klokken hvor mye den var. Stresset med å kle på meg, finne antrekk til i kveld, men det gikk jo ikke så da tok jeg meg en tur på senteret for å finne meg noe. Men det var ikke like lett. Her er mini innkjøp for i dag :) Smykke stativ fra Glitter. Trenger å ha kontroll på smykkene mine.Paraply - HMVeske, med hank - Bikbok USB lader til iphone. Slipper jeg å stresse med iphone lader når jeg er ute på byn eller er med venner, reiser med fly osv. Trenger man ikke ta med hele laderen til telefonen. Da kan jeg heller ta med usb lader. GENIALT! Genser, strømpebukse - HM Hva syns du om innkjøpet mitt ? :) Ha en fin dag. Nå skal jeg gjøre meg klart til fest!

4+4 = 8

Her er innkjøpene mine. Det ble vist et innlegg allikavel :) SLAG FOR FAEN! Disse smykkene er fra Glitter Disse smykkene er fra Gina Tricot Rosa vanntette hansker fra Qoop obs Sminke, Rense spray for sminke koster, sminke servietter fra Vita Tights fra HM ja HM søren! Jakke fra Gina Tricot

Fjortis unger på nattåpent! Flaut.

God morgen I går var jeg både med Christine og Stine på Vestkanten. Var veldig mange folk der. Kan vel si mest FJORTISER. Flaut! Det er så flaut når fjortiser henger på nattåpent. Når de ikke en gang kjøper noe. Bare henger der for de tror de er så kule. Når jeg var ungdom, shoppet jeg. Ikke for å henge på et senter for å tro selv jeg var mega kul. I går så vi en jente som gikk med en kort kjole på et senter. Da kan jeg bare i det minste si at det er ikke byn du er på. Du er på et senter. Herregud! Fjortis unger. Æææ jeg blir så flau av tanken på sånne unger! Vise seg fram på et kjøpesenter. Det gjør vi heller når vi skal ut på fest eller på byn. Det er da det skjer! Meg og Stine var på date og spiste på peppes pizza :D Ellers så kjøpte jeg meg dette: og jeg er helt forelsket. Men måtte bare kjøpe så klart, selvom det ikke var mange % på ordinærepris. Men, men... Kjøpte meg en klokke fra Marc JacobsGensre og jogge tights fra Veromoda Smykke fra GlitterSkjerf fra Cubus Små ting :) No...

Tidlig ute

HeisannEtter jobb tok jeg meg en tur på Vestkanten. Ente med at jeg kjøpte med meg julegave til både mamma og lille bror. Bare få det unna gjort. Har kun pappa'en min igjen. + jeg fikk med meg et par små ting med meg hjem til meg selv. Er sykt opptatt av interiør ting. Love it. Får aldri nok.Fra Nille - Kjøpte meg og laken til sengen min + hotel pute trekk på Kid Kjøpe blandt annet:Eos shaveEos leppepomadeSminke fjerner vannMaskaraPudder + sol pudderSminke kost siden den andre ble ødelagtDet kjøpte jeg på Vita. Ellers så tror jeg det var alt. Jule gavene er nok hemmelige :)Begynt med jule gaver du også?Nå skal jeg rydde litt. Og komme meg i dusjen etter tv titting. Snakkes mine fine lesere.

Nye sko

Kjøpt de på DinSko :) & et smykke fra Bikbok. Har den i gull også. Nå er jeg ferdig å kjøpe ting, tror jeg. Man blir liksom helt dilla på shopping. Der er mitt beste trekk det er å kjøpe alt mulig. Men neste uke er det slutt på klesshopping og små ting i 5 mnd. Tror nesten jeg må klippe bankkorte for å ikke bruke mer penger! Haha

Småteri

Smykke stativ fra ÅhlénsKurver fra Nille + jeg kjøpte hvite sokker & 2 svarte tights. Ha en fin kveld dere!

Sweatpant fra bikbok - lovely

Bikbok - smykker 70%LindexSparkjøpKremmerhusetNy rettetang fra Herstyler

Crazy shopping

Klær på BikbokSvart jakkeJakken er brun - ikke svart eller gråBeige jakkeMørke blå jakke - ALLE JAKKENE KOSTET - 99 kr per stykk på Bikbok& en grå genser fra BikbokMønstrete genser og 2 tube bh / Salg på BikbokSmykker / 70% på Bikbok - Nydelige røyte hår på det hvite teppe forresten. HahaApoteket / 50%Snus / ViktigSminke / Vita - sminken er jævlig dyr. Men akkurat det merke passer på huden min. Det er vel det dyreste sminke innkjøpet jeg har kjøpt av alle innkjøpene mine. Fy f*** i h****. Ja sånn er det med den saken. Må lide for skjønneheten. Sminken jeg bruker heter Artdeco.Spray shampoo for sminke koster / VitaNeglelakk / VitaØyenvipper & Maskara / CubusLue / Neglelakk / Armånd (15kr) / Svart tights / Skjerf - Gina TricotVann tett sko fra / Qoop. Trenger meg noen vanntette sko selvom det er stygt å gå med sånne.Senge sett / Qoop

Rosa sko innkjøp + en liten ting til

Kjøpte meg et par rosa inne sko som jeg kan brukes på jobb. Adidas sko som var veldig gode og gå med. Salg på 250 kr på Qoop obs. Også kjøpte jeg meg en hvit genser fra Emil som kostet 120 kr.:D

Shopping sale

Var en liten tur innom Vestkanten storsenter med mamma siden hun skulle bytte noen støvler. Så det ente litt shopping på meg i dag. Så klart måtte jeg inn Bikbok. Var så klart på salg for 49 kr. Ta 3 betalt for 2 får jo en klessplagg gratis. Så lucky me! Også kjøpte jeg meg et smykke for 19 kr. Så var jeg innom Gina Tricot. Smykkene kostet 15 kr per stykk. Billige saker.

Dill dall innkjøp

HeisannJeg har vært en tur på Vestkanten. Skulle se etter inne sko som jeg kunne bruke i barnehagen. Men de pengene ble brukt til noe annet. Haha. Typisk meg. Var på salg heldigvis. Hvertfall noe av det. Nå er jeg kommet hjem og ligger i sengen. Men nå skal jeg ned å spise middag. Snakkes! Og kose meg på en fredah. Det må dere også! :) Gina tricot // Smykker 19 kr per stykkGlitter // Armbånd 10 kr // Smykke 20 krGlitter // Hår klyper 39 krVitaClas Ohlson

Mer shopping

Cardigan // Genser // Topp fra Bikbok

Gårsdagens klær shopping

HeiJeg er nå på jobb. Jeg var sent hjemme i går. Her er gårsdagens klær shopping. Var ikke mye jeg fant. Siden jeg skulle kjøpe en del ting på Ikea. Så da måtte jeg tenke litt på hva jeg brukte pengene mine på. Så her er innkjøpene :)

Taxfree innkjøp

Dette kjøpte jeg på inn lands. En parfyme / Biotherm Deodoranter & bare kun to snus bokser. Altfor gale.

Antalya innkjøp

Sminke koster for 15 kr per stykk // Argan olje til håret for 100 kr ca // Øyenvipper for 40 kr // Øyenbryns børste for 9 kr // Negle fil for 12 kr // Negle bånd fjerner for 60 kr, kunne kjøpt den billigere for 6 kr må kunne vite at de hadde det i flere butikker. Kjøpte neglebånd fjerner i parfymeri butikk så ja derfor ble den dyr. Jaja.Antibak for 15 kr // Makeup fjerner for 25 kr // Dag krem for 30 kr.Alt jeg har kjøpt er fra GratisTopp & skjørt + en rosa toalett mappe. Kjøpte meg mitt første skjørt. Jeg som ikke klarer å gå med skjørt eller kjole i det helle tatt. Men akkurat denne syns jeg var veldig fin. Håper jeg bruker det. Toppen og skjørte til hører ikke sammen. Husker ikke prisene, men tingene er kjøpt på Mango.Genser & hvit topp fra BershkaGenser & veske fra H&MDet var alle mine innkjøp denne uken. Skal ikke kjøpe et eneste kless plagg eller produkter eller hva det nå skulle være denne uken. Nå skal jeg spare pengene mine fram til jeg reiser hjem på lørdag. Det skal bli d...

Hår olje

Hei :) God morgen. Ny dag. Det er torsdag. Når jeg var i Istanbul skulle jeg finne en olje til håret. Har vært uten Biosilk i en mnd så nå var det på tide å finne seg en olje som virkelig oppfrisker hårer mitt. Det er jo viktig å pleie håret etter at man har dusjet. Kan ærlig si at den anbefaler jeg til alle som har veldig slitte tupper som jeg har i mitt hår. Men den får man kun kjøpt i Tyrkia. Tenker jeg. Når jeg var ferdig dusjet så sprayet jeg det inn i håret. Lukter ikke spesielt heller. Håret mitt blir glatt og myk etter jeg har tatt det i og det kjennes forsatt myk heten i håret ennå. Min favoritt olje til håret er jo Biosilk. Men den er jo så dyr i forhold til denne hår oljen som jeg fant. Argan oljen heter den og kostet 40 lire. Så ca 120 norske kroner. Før jeg reiser hjem skal jeg se om jeg finner en til Argan olje til Sånn at jeg ikke går tom. Blitt min nye favoritt. Prøvd den før?
hits