En tanke full mandagTENKER TILBAKE TIL DEN DAGEN - HELVETE KOM. 

I dag er det en mnd siden livet mitt ble snudd på hodet. Det høres dramatisk ut, men jeg kan helt seriøst ikke sammenligne med noe annet. Det har vært en vanskelig mnd, etter alt som har skjedd. Det har vært lite søvn, lite mat og veldig lite produktiv tenking. Livet mitt har rett og slett blitt satt litt på stopp. Jeg glemmer noen ganger å puste dypt med magen. Husk å pust, Vanessa. 

Det er noe rart med det der. En dag føler man seg lykkelig, før man plutselig møter motgangen eller omvendt. Alt bare føles så rart, og ukjent for meg. Jeg er så innmari forvirret. Alt er så annerledes når det kommer til mitt personlige meg. Jeg klarer ikke godta at alt skal være OK. Du finner meg nesten ikke i sosiale situasjoner med flere enn 1 eller 2 menneske rundt meg. Selv om jeg kanskje har en liten vennekrets, så er de der for meg. Jeg klarer og holde meg oppegående når jeg er med venninnene mine. Smilet mitt, og latter kommer ut av munnen. Men når jeg står alene, det er da det sier stopp. Mennesker som er rundt meg og spør -  "går det bra med deg?". Klarer jeg nesten ikke si et ord, men jeg prøver for en gang skyld å svare på den lille setningen. Men jeg klarer ikke å lyve at alt står bra til med meg. 

Så hva er det jeg prøver å komme fram til? Jeg sitter ved skrive pulten og skriver ned mine tanker. Ja, jeg er ensom. Hvem har ikke vært ensom en gang i sitt liv? Selv om jeg er utadvent , og elsker å snakker for seg. Så er jeg nedfor, sliten, utbrent, forvirret. Ja, litt sånn fuck my life. Livet mitt har vært en berg og dalbane de siste årene. Når skal livet mitt gå på skinner ... 

Nei .. Dette blir feil for meg, faen. Frustrasjonen DU må ut av livet mitt! 

Én kommentar Skjul

Caroline

29.08.2016 kl.22:09

Det er aboslutt ikke noe kjekt å være ensom. Jeg tror alle vet hvordan det føles. Stå på!

Skriv en ny kommentar

hits