Pink sweater

Hei alle!

I dag tidlig ville ikke pcen min jobbe sammen med meg, før jeg måtte løpe ut døren for å rekke bussen. Det eneste jeg skulle få gjort på de 2 minuttene før jeg skulle gå, var å overføre bildene på telefonen sånn at jeg kunne legge dagens antrekk ut på bloggen, når jeg skulle ha pause i dag. Men det ble det ikke til. Morgen stress, er noe det verste jeg vet om, så det ble heller et sent innlegg.

Jeg kom hjem for en time siden, middagen stod klar på bordet. Og nå sitter jeg på pcen og blogger. Skulle egentlig dusje, men blogg er litt viktigere enn å dusje. Hahaha, neida. Ellers så går dagene og jeg har vært lite aktiv på å gjøre noe som helst. I går foreksempel sovnet jeg, og sov i 1-2 timer.

Det har skjedd så mange ganger med meg. Skulle bare ta en "powernap". Plutselig ringer alarmen på telefonen. Og jeg tror hver gang, helt seriøst at det er morning igjen. Kommer helt an på når du våkner da.

Noen som har opplevd at de har falt i dypt søvn, og plustelig ringer alarmen, også tror man at det er morning? Det er egentlig en jævlig dårlig følelse.

Her er dagens antrekk: Genser - Veromda // Tights - H&M

Håper alle har hatt en fin dag!

3 kommentarer Skjul

Lisa Rorvik

28.01.2016 kl.17:35

Kjempe fine bilder og antrekk :)
Anonym

28.01.2016 kl.21:01

Fint antrekk. jeg likte genseren din :)
Henriette Celin

28.01.2016 kl.23:05

Søt genser! uff, ja har opplevd det ja. Er ikke gøy ;-S

Skriv en ny kommentar

hits