Nå er jeg lei

Trodde denne mandagen skulle gå smertefritt, ingenting skulle komme i veien for meg, men der tok jeg feil. Når jeg våknet i dag var jeg rett og slett sliten, ikke fordi jeg var ute i helgen, tror jeg, men jeg følte meg ikke helt bra. Jeg klarte nesten ikke stå opp fra sengen. Jeg tenkte med en gang, " nei, det kan ikke være urinveisinfeksjon igjen". Jeg tenkte så klart at det var enten fordi jeg har sovet skjevt eller noe, men innerst inne vet jeg veldig godt at når jeg har vondt et sted så har jeg seriøst et problem og at urinveisinfeksjon har plutselig dukket opp igjen. Jeg merket godt utover dagen i dag at jeg hadde veldig vondt, at det stakk i ryggen og at jeg ville spy fordi jeg var kvalm. Jeg kjenner på meg selv at jeg blir skikkelig deprimert av å gå med urinveisinfeksjon, gang på gang. Jeg orker faen ikke mer. Maten lysten har heller ikke vært helt på topp i dag. 

Jeg hadde seinvakt i dag, så for meg har dagen vært veldig lang. Og vært veldig slapp, så med en gang jeg kom hjem tok jeg meg antibiotika, som jeg skal gå på resten av uken, så får jeg se om denne medisin funker, om den ikke funker, så kan jeg garantere dere at jeg gråter meg ihjel. For dette er noe man ikke, skal kødde med litt en gang. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg en dusj, før jeg ligger meg i sengen å ser tv og komme meg så tidlig, så mulig i seng. Humøret mitt er ikke på topp i dag enn det den vanligvis gjør. Forresten, det er veldig kjekt at det er så mange som leser bloggen min, og ikke minst for dere som kommentere på bloggen min og. Dere er virkelig best! Vi snakkes bloggen. Love u all! 

 

2 kommentarer Skjul

Anonym

18.01.2016 kl.21:03

Håper du blir bedre :)
Vanessa Lauvås

18.01.2016 kl.21:03

Anonym: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits