Sånn ser jeg ut i dag ...


 

God morgen bloggen.

Jeg våknet 10:45, halv blind i søvne.Det er lørdag og det er helg, men over til gårsdagen. Det var helt forferdelig å måtte vente i en time på bussen på Loddefjord terminal  etter at pappa kjørte meg innover. Men jeg kom meg fram der jeg skulle. Jeg hadde det veldig kjekt på forspill, vi tok bussen i 11 tiden ca og meg og venninnen min stakk på byen. Mens de andre skulle til et annet sted, ble det til at vi gikk hver for seg. Meg og venninnen min tok turen først innom AURA, men der var det omtrent ingen folk, så vi gikk etter 10 minutter, og heller ta turen på  Zachen, for der er det alltid mange folk. Planen var å komme seg hjem tidlig og ta en tidlig kveld, men jeg kom meg ikke lengre for jeg måtte ha meg noe natt mat. Jeg rakk ikke halv tre bussen uansett, så da ble det heller taxi hjem. Jeg kom ikke hjem før i 5 tiden idag. Haha, er det mulig. Men ellers var kvelden veldig fin. 

Jeg har brukt en time på dette innlegget, så nå gidder jeg ikke skrive mer. Jeg skriver som en snegle. Jeg måtte bare komme innom å skrive til dere og vise dere hvordan jeg er i dag. 

Jeg må komme meg i dusjen, fikse meg og ta meg en tur på butikken eller Vestkanten, føler jeg har det sykt travelt, siden helgen går altfor fort og at klokken snart er halv ett.   Vi blogges. Dagens antrekk kommer i et annet innlegg. 

Én kommentar Skjul

Anonym

17.01.2016 kl.19:38

Du er så pen :) Alltid gøy å dra ut på byn i gang i blandt :)

Skriv en ny kommentar

hits