Deilig tur ♥

Altfor sent å si god morgen. Her i hus stod jeg opp i halv 12 tiden. Spiste ristet toast. Jeg hadde forresten alarm på mobilen klokken halv sju på morgen for å sjekke om jeg kom til å klare å stå opp så tidlig, men det var ikke aktuelt for min søvn lengre. I hele juleferien har jeg vært våken på lang på natt, og sovet langt utover dagen så lenge jeg kan. Angrer bitter på at jeg gjorde det. Kan noen forklare meg hvordan jeg skal klare å stå opp i morgen tidlig og starte dagen så tidlig? - ny start - ny mulighet, det får vel gå. Jeg må hente meg inn igjen, i så fall prøve å legge meg tidlig i kveld. Jeg får krysse fingrene på at jeg sovner og ikke ligger i sengen å frir meg.

Over på hva jeg har brukt dagen min på. Jeg har brukt dagen min på å gå tur opp på Lyderhorn. Deilig følelse, og det er deilig at vi på vestlandet får starte januar med fint vær. Og det skal vist være perfekt vær nå framover.

Se den fine utsikten!

Vi sees! Ha en fin søndag fininger ♥

4 kommentarer Skjul

Kjersti'snøppa

03.01.2016 kl.16:03

Såå fin blogg:)

Æ har heldigvis hatt perferkt døgnrytme i heile jula :)

Men datt litt ut på nyttårsaften og i går .. men må nok hent mæ inn idag i og me skole i mårra :3
Henriette Celin

03.01.2016 kl.16:54

Kjenner selv at det er vanskelig å stå opp om dagen, og sliter skikkelig. Veldig kjedelig når det er sånn, men blir sånn med ferie. Ellers en veldig flott utsikt det der! Lyderhorn er flott å gå opp. Hvertfall med så fint vær vi hadde i dag :-D ha en fin dag videre!
Anonym

03.01.2016 kl.17:41

Fine bilder. Fin utsikt :D

03.01.2016 kl.20:26

Så fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits